Kimyonlu Hindi Tarifi Yapılışı |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kimyonlu Hindi Tarifi YapılışıKimyonlu Hindi Tarifi - Kimyonlu Hindi Yapılışı - Kimyonlu Hindi Nasıl Yapılır - Kimyonlu Hindi Malzemeleri İçindekiler: 1 paket Banvit Hindi Kalça Kuşbaşı 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 adet küçük boy soğan (ince kıyılmış) 3 diş sarmısak 1 çay kaşığı kimyon Tuz (arzu edilen miktarda) Zeytinyağını ısıtıp, soğan ve sarmısağı katın Orta ateşte ve karıştırarak, soğanlar yumuşayıncaya kadar, yaklaşık 3-4 dak soteleyin Karıştırmaya devam ederek etleri ekleyin Kimyon serpip, 5-6 dak soteleyin Ateşi kısın Tuz serpip, hafifçe karıştın Üzerine kapak kapatıp, etler yumuşayıncaya kadar, yaklaşık 6-7 dak daha pişirin Sıcak olarak arzu ettiğiniz sebze sote ile birlikte servis yapın |
|