Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
keklik, kömbesi, malatya, tarifi, usulü, yapılışı

Malatya Usulü Keklik Kömbesi Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Malatya Usulü Keklik Kömbesi Tarifi Yapılışı



Malatya Usulü Keklik Kömbesi Tarifi - Keklik Kömbesi Yapılışı - Keklik Kömbesi Nasıl Yapılır - Keklik Kömbesi Malzemeleri



Keklik kemiğiyle birlikte ince ince, kuşbaşı şeklinde doğranır Soğan ve yağ ile kavrulur Hamur ince bir şekilde saç büyüklüğünde açılır Saç üzerine konulan hamur üstüne bu kavrulmuş et döşenir Üzerine yine aynı büyüklükte hamur örtülür Kenarları parmakla bastırılarak fırın içerisinde pişirilir veya tandırda iki saç arasında közde pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.