![]() |
Kaburga Dolması Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaburga Dolması Tarifi YapılışıKaburga DolmasıTarifi - Kaburga Dolması Nasıl Yapılır - Kaburga Dolması Malzemeleri Kaburga Dolması MALZEMELER (8-10 Kişilik) 1 koyun kaburgası (2-2,5 kg) 2 çorba kaşığı kuşüzümü 1 adet kuzu ciğeri 4 soğan 2 çorba kaşığı dolmalık fıstık 4 çorba kaşığı tereyağı 2 su bardağı pirinç (yarım saat önceden tuzlu kaynar suda ıslatılmış) 7 su bardağı su 1 tatlı kaşığı yenibahar 1 tatlı kaşığı karabiber 1 çorba kaşığı salça Tuz Kaburga Dolması Kaburga Dolması Tarifi Kaburgayı keskin bir bıçakla enine doğru keserek içinde pilavın konulacağı cebi açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiye Olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|