Reyhanlı Biftek Tarifi Yapılışı |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Reyhanlı Biftek Tarifi YapılışıSalçalı Biftek Tarifi - Salçalı Biftek Nasıl Yapılır - Salçalı Biftek Hazırlanışı Malzemeler: 1kg biftek 1 adet havuç 2 domates 1 adet soğan yarım çay bardağı zeytinyağ reyhan otu ve tuz Yemeğin Yapılışı: Soğanlar ince doğranıp zeytinyağı ile biraz pişirilip üzerine revdelenmiş havuç,tuzve domates eklenip kavrulur Hazırlanan bu malzemeden birazı bir tepsiye dökülür üzerine biftekler dizilir daha sonra kalan harç malzemede tepsiye dökülerek eşit şekilde dağıtılır Yemeğimizin üzerine reyhan serpilir ve alüminyum folyo ile kapatılarak 300 c de 25 dak pişirilir |
|