Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biftek, reyhanlı, tarifi, yapılışı

Reyhanlı Biftek Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Reyhanlı Biftek Tarifi Yapılışı



Salçalı Biftek Tarifi - Salçalı Biftek Nasıl Yapılır - Salçalı Biftek Hazırlanışı




Malzemeler:

1kg biftek
1 adet havuç
2 domates
1 adet soğan
yarım çay bardağı zeytinyağ

reyhan otu ve tuz

Yemeğin Yapılışı:
Soğanlar ince doğranıp zeytinyağı ile biraz pişirilip üzerine revdelenmiş havuç,tuzve domates eklenip kavrulur Hazırlanan bu malzemeden birazı bir tepsiye dökülür üzerine biftekler dizilir daha sonra kalan harç malzemede tepsiye dökülerek eşit şekilde dağıtılır Yemeğimizin üzerine reyhan serpilir ve alüminyum folyo ile kapatılarak 300 c de 25 dak pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.