Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
etli, güveç, tarifi, tavuk, yapılışı

Tavuk Etli Güveç Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Etli Güveç Tarifi Yapılışı



Tavuk Etli Güveç Tarifi - Tavuk Etli Güveç Nasıl Yapılır - Tavuk Etli Güveç Malzemeleri



Malzemeler - 2 Adet Biber
- 1 Tatlı kaşığı Biber Salçası
- 2 Adet Domates
- 1 Yemek kaşığı Domates Salçası
- 1 Adet Kuru Soğan
- 400 Gr Mantar
- 4 Adet Tavuk Göğsü
- Yarım Çay bardağı Zeytinyağı
- Kararında Karabiber, TuzÜzeri İçin - 1 Demet Maydanoz
- 150 Gr Rendelenmiş Kaşar Peyniri
Hazırlanışı Soğanı piyazlık doğrayın ve zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun Salçaları ekleyip 3 dakika kavurun Tavuk etlerini kuşbaşı doğrayarak ilave edin ve tahta kaşıkla karıştırarak çiğ görüntüsü kayboluncaya kadar pişirin Küp doğranmış domatesleri, sivribiberleri ve mantarları ekleyin Tencerenin kapağını kapatarak kısık ateşte 35 dakika pişmeye bırakın Tuz, karabiber ekleyin Yemeği güveç kaplarına paylaştırın ve üzerine rendelenmiş kaşar peyniri döküp fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin İnce kıyılmış maydanoz ile süsleyerek sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.