![]() |
Buğulama Kayısı Sufle Tarifi ( Fransa ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buğulama Kayısı Sufle Tarifi ( Fransa )Buğulama Kayısı Sufle Tarifi ( Fransa ) Gereçler: 300 gr kayısı püresi 40 gr tereyağı 40 gr un Şeker 3 yumurta sarısı çırpılmış 1 yemek kaşığı limon suyu 3-4 yumurta akı 2 yemek kaşığı haşlanmış ortadan ayrılmış badem Kayısı sosu Bu tarif taze, kuru ya da konserve meyve ile yapılabilir ![]() ![]() ![]() ![]() 15 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada ikiye yarılmış bademleri hafif kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|