![]() |
Pratik Çin Böreği Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pratik Çin Böreği Tarifi YapılışıPratik Çin Böreği Tarifi - Pratik Çin Böreği Nasıl Yapılır - Pratik Çin Böreği Malzemeleri Krep İçin - 75 Gr Sıvı Yağ - 550 Gr Süt - 1 Tatlı kaşığı Toz Şeker - 250 Gr Un - 2 Adet Yumurta İçi İçin - 3 Adet Havuç - 3 Adet Kabak - 3 Adet Kuru Soğan - Yarım Demet Maydanoz - 1 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ - 200 Gr Soya Filizi - 1 Kahve Fincanı Soya Sosu - 350 Gr Tavuk Fileto - 1 Çorba Kaşığı Tereyağı - Kararında Karabiber, TuzPane İçin - 600 Gr Galeta Unu - 200 Gr Un - 3 Adet Yumurta Kızartmak İçin - Kararında Sıvı Yağ Hazırlanışı Krep hamuru için; Un, yumurta, süt, ayçiçeği yağının yarısı ile şekeri çukur bir kapta mikser yardımı ile pütürsüz bir kıvam elde edene dek çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|