|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balık, kavurma, tarifi, yapılışı |
![]() |
Balık Kavurma - Balık Kavurma Tarifi - Balık Kavurma Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Kavurma - Balık Kavurma Tarifi - Balık Kavurma YapılışıBalık Kavurma - Balık Kavurma Tarifi - Balık Kavurma Yapılışı ![]() Balık Kavurma Malzemeler: * 1 adet fener veya orkinos balığı * yarım su bardağı sirke * 1 limonun suyu * 2 adet kuru soğan * 2 yemek kaşığı zeytinyağı * 3 adet orta boy domates * 3 adet sivribiber, arzuya göre * 1 tatlı kaşığı pul biber * 1 tatlı kaşığı kekik * yarım tatlı kaşığı karabiber * birkaç kuru defne yaprağı * tuz Hazırlanması: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|