![]() |
Fırında Patatesli Levrek Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Patatesli Levrek Tarifi YapılışıFırında Patatesli Levrek tarifi - Fırında Patatesli Levrek nasıl yapılır MALZEMELER * 1 adet 400-600 gr ![]() * 2 adet patates * 1 adet soğan * 1 adet domates * 1 adet sivri biber * 3-4 diş sarımsak * Yarım limon * 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı * Üzerine serpmek için tane karabiber ve biberiye * Tuz ![]() TARİF Fırın kabının ortasına temizlenmiş ve yıkanmış levrek balığını yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu şekilde hazırlamış olduğunuz balığın üzerine tane karabiber ve biberiye serpip biraz zeytinyağı gezdirin ![]() ![]() ![]() Balığın güzel görüntüsünü biraz izleyip daha sonra soğutmadan afiyetle yiyin ![]() |
![]() |
![]() |
|