Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
acılı, balığı, barbunya, edilmiş, ile, sote, tarifi, yağ, yapılışı

Acılı Yağ İle Sote Edilmiş Barbunya Balığı Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Acılı Yağ İle Sote Edilmiş Barbunya Balığı Tarifi Yapılışı



Barbunya Balığı Tarifi - Balık Yapılışı - Acılı Yağ ile Sote Edilmiş Barbunya Balığı Nasıl Yapılır - Acılı Yağ ile Sote Edilmiş Barbunya Balığı Malzemeleri




Malzemeler

* 3 adet Barbunya Balığı
* 3 adet büyük Domates
* 1 kg Kabak
* Sos İçin :
* 1/2 su bardağı Limon Suyu
* Tuz
* Kırmızı Biber
* Zeytinyağı
*
* 10 Kisilik
* Mutfak: Belirsiz


Hazırlanışı
Kabakları ikiye bölün ve içini çıkartın İçini çıkarttığınız kabakları ince dilimler halinde kesin ve kabakları zeytinyağında pişirin barbunya balığını tavada kızartın Doğradınız domatesleri yağda suyu çekilene kadar öldürün Servis tabağına yaydığınız kabağın üzerine balıkları dizin, üzerine domates ve sosu yayıp, servis yapın

Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.