Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alabalık, menü, tarifi, yapılışı

Alabalık Menü Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Alabalık Menü Tarifi Yapılışı



Alabalık Menü Tarifi - Alabalık Menü Nasıl Yapılır - Alabalık Menü Malzemeleri





Malzemeler

* 4 adet Alabalık fileto
* 1 su bardağı Un
* 1/2 su bardağı Sıvı Yağ
* 2 çorba kaşığı Tereyağı
* 4 çorba kaşığı Limon Suyu
* 2 diş Sarımsak
* 2 çorba kaşığı Kapari
* Tuz
* Beyaz Biber
* Servis İçin :
* Kızarmış Patates
* Limon dilimleri
*
* 4 Kisilik
* Mutfak: Belirsiz


Hazırlanışı
Alabalıkları her iki tarafını da tuzlayıp unlayın Sıvıyağda önlü arkalı kızartın Diğer tarafta tereyağmı eritin �çine ince kıyılmış sarımsak ve kapari ekleyin Limon suyu ve beyazbiber ilavesi ile karıştırın Kızarmış balıkları servis tabağına alın Hazırladığınız menuer sosu balıkların üzerine gezdirerek, patates kızartması ile birlikte servis yapın

Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.