Alabalık Menü Tarifi Yapılışı |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alabalık Menü Tarifi YapılışıAlabalık Menü Tarifi - Alabalık Menü Nasıl Yapılır - Alabalık Menü Malzemeleri Malzemeler * 4 adet Alabalık fileto * 1 su bardağı Un * 1/2 su bardağı Sıvı Yağ * 2 çorba kaşığı Tereyağı * 4 çorba kaşığı Limon Suyu * 2 diş Sarımsak * 2 çorba kaşığı Kapari * Tuz * Beyaz Biber * Servis İçin : * Kızarmış Patates * Limon dilimleri * * 4 Kisilik * Mutfak: Belirsiz Hazırlanışı Alabalıkları her iki tarafını da tuzlayıp unlayın Sıvıyağda önlü arkalı kızartın Diğer tarafta tereyağmı eritin �çine ince kıyılmış sarımsak ve kapari ekleyin Limon suyu ve beyazbiber ilavesi ile karıştırın Kızarmış balıkları servis tabağına alın Hazırladığınız menuer sosu balıkların üzerine gezdirerek, patates kızartması ile birlikte servis yapın Afiyet Olsun |
|