Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
barbun, biberiyeli, tarifi, yapılışı

Biberiyeli Barbun Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Biberiyeli Barbun Tarifi Yapılışı



Biberiyeli Barbun Tarifi - Biberiyeli Barbun Nasıl Yapılır - Biberiyeli Barbun Malzemeleri



Malzemeler - Yarım Kg Barbun Balığı
- 2 Çorba Kaşığı Biberiye
- 2 Çorba Kaşığı Nar Ekşisi
- 4 Diş Sarımsak
- 5 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
- Kararında Karabiber, Tuz Hazırlanışı Her balığa bıçakla 2-3 adet verev çizik atalım Sarımsakları dilimleyip açtığımız kesiklerin içine yerleştirelim Balıkları ısıya dayanıklı bir fırın kabına yerleştirelim Zeytinyağı, nar ekşisi, karabiber ve biberiyeyi bir kâsede karıştırıp balıkların üzerine dökelim Fırın ızgarasında her iki tarafı da nar gibi kızaracak şekilde pişirelim Balıkları servis tabağına alıp üzerine iri tuz ve taze biberiye serpip limon dilimleri ile birlikte servis yapalım

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.