Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Internet & ADSL

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
filistin, hackerdan, protestosu, türk

Türk Hacker'dan Filistin Protestosu

Eski 08-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Türk Hacker'dan Filistin Protestosu



Türk hacker Birleşmiş Milletler sayfasını hack'ledi İşte sayfaya girenlerin karşılaştığı mesaj


Son birkaç gündür İsrail'in Filistin topraklarına düzenlediği saldırılara tepkiler internette de kendini gösteriyor Birleşmiş Milletler'in Kazakistan sayfası, Türk bir hacker tarafından hack'lendi Haber yayına hazırlandığı sırada Kazakistan sayfasına girmek isteyenler, karşılarında bir süre için yukarıdaki mesajı buldular

Mesajda özetle şu söyleniyor: "Ermeni soykırımından bahsedildiğinde Türkiye aleyhine elinizden geleni yaptınız Peki Filistin soykırımı hakkında bir şey yaptınız mı?"

Hemen ardından sayfadaki mesaj değiştirildi Aşağıda görebileceğiniz yeni mesajda Türkiye ve Filistin bayrakları görülüyor ve Birleşmiş Milletler'in Filistin'le ilgili görevini yapamadığı için cezalandırıldığı söyleniyor Son satırda hacker asıl mesajını veriyor:

"Bebekler terörist değildir!"



Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.