Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Internet & ADSL

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ders, sanal, sınıfta, ücretsiz

Sanal Sınıfta Ücretsiz Ders

Eski 08-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sanal Sınıfta Ücretsiz Ders

Erciş Cumhuriyet İlköğretim Okulu Matematik Öğretmeni Onur Uluturhan yaptığı açıklamada, boş zamanlarını değerlendirmek için bir bilgisayar satın aldığını söyledi
Uluturhan, daha sonra aldığı ekipmanla bilgisayarını güçlendirerek öğrencilerine yararlı olabilmek için sanal sınıf oluşturmaya karar verdiğini anlattı Kararını öğrencileriyle paylaştığını ifade eden Uluturhan, “Bilgisayarı olan öğrencilerime birer tane de mikrofon almaları gerektiğini söyledim Öğrencilerime internet üzerinden hem yazılı hem de anlatımlı olarak dersler vermeye başladım Geçen yıl öğrencilerimin çoğunu Seviye Belirleme Sınavı'na (SBS) bu yolla hazırladım” dedi
Matematik dersi konusunda sıkıntı yaşayan veya soru sormak isteyen her öğrencinin “wwwuluturhancom” adresi üzerinde kendisine ulaşabileceğini anlatan Uluturhan, “Bu hizmet karşılığında herhangi bir ücret talep etmem söz konusu değil Bunu zaten boş vakitlerimde yapıyorum Matematik ders kitaplarındaki problemleri karşılıklı olarak çözüyoruz Bu çalışmadan dolayı geçen yıl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından taktirle ödüllendirildim Sanal sınıf çalışmam devam edecek İsteyen her öğrenci rahatlıkla bana ulaşabilir ve ulaşan her öğrenciye de yardımcı olmaya devam edeceğim” diye konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com