|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgilerine, ekleme, facebook’ta, kardeşleri, profil |
![]() |
Facebook’Ta Profil Bilgilerine Kardeşleri Ekleme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Facebook’Ta Profil Bilgilerine Kardeşleri EklemeFacebook kardeş ekleme nasıl yapılır - facebook kardeş ekleme resimli anlatım, facebook kardeş kaydetme - facebook kardeşlik isteği gönderme Facebook’ta profil bilgileri kısmına nasıl erkek kardeş, kız kardeş, oğul, kız, anne veya baba ekleyebilirsiniz, Adım adım resimli anlatım ![]() Şimdiye kadar facebook üzerinden kardeşlik isteği almış olabilirsiniz ve bunun nasıl yapıldığını merak etmiş olabilirsiniz ![]() ![]() Adım 1: Önce kendi profilinize gidip bilgiler sekmesine geçip, düzenle butonuna basıyorsunuz ![]() ![]() Adım 2: Aşağıdaki gibi bir sayfa açılacak, yandan ilişkiler butonuna tıklayacaksınız ![]() ![]() Adım 3: Yeni sayfamızda resimde görüldüğü üzere bende önceden bir kardeş olduğu için “başka bir aile bireyi ekle” linki var sizdede buna benzer bir yazı olacak ona tıklayacaksınız ![]() ![]() Adım 4: Ardından yeni bireyi eklediğiniz sayfada kişiyi yazarken arkadaş listenizdeki isimler sıralanmaya başlayacak buradan kardeş yada diğer aile fertleri olarak eklemek istediğiniz kişiyi seçiyorsunuz ![]() ![]() Adım 5: Kişi seçimi yaptıktan sonra “Değişiklikleri Kaydet” butonuna basıyorsunuz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|