Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Internet & ADSL

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
facebook, hesap, silme

Facebook Hesap Silme

Eski 08-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Facebook Hesap Silme

Facebook Hesap nasıl silinir
facebook hesap tamamen silme
facebook hesap kapatma

Facebook Hesap Silme

facebook hesap silmek için Adım Adım şunları gerçekleştiriniz:

1Facebook girip e-mail ve şifrenizle girişinizi yapın
2Anasayfanızın en alt ve sağ köşesinde Help (türkçe kullanıyorsanız Yardım) linki vardır, onu tıklayınız
3Gelen Yardım sayfasında, yardımlar üç gruba ayrılmış durumda Siz Using Facebook (facebook u kullanmak) gurubu altındaki privacy (gizlilik) linkine tıklayınız
4Yine gelen sayfada bir kaç madde var, en sondaki I want to permanently delete my account (hesabımı kalıcı olarak silmek istiyorum) Seçeneğine tıklayın; hemen altında bir pencere belirecektir

5Yukarıdaki pencere içindeki yazının en sonundaki here linkine tıklayınız, türkçe kullanıyorsanız aynı yazının en sonunda bura yazıyor

Gelen pencerede emin misiniz sorusuna Submit i tıklayarak bu konuda ne kadar kararlı olduğunuzu gösteriniz

6Submiti tıkladıysanız sizden son kez şifrenizi isteyecek, şifrenizi ve harf doğrulamasını girip Ok a basınız:

bu yaptığınız işlem 2 hafta sonunda gerçekleşecektir o zamana kadar üyeliğiniz deaktif durumda kalacak, üyeliğinizi aktif etmezseniz 14 gün üyeliğiniz kaldırılacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com