Facebook Hesap Silme |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Facebook Hesap SilmeFacebook Hesap nasıl silinir facebook hesap tamamen silme facebook hesap kapatma Facebook Hesap Silme facebook hesap silmek için Adım Adım şunları gerçekleştiriniz: 1 Facebook girip e-mail ve şifrenizle girişinizi yapın![]() 2 Anasayfanızın en alt ve sağ köşesinde Help (türkçe kullanıyorsanız Yardım) linki vardır, onu tıklayınız![]() 3 Gelen Yardım sayfasında, yardımlar üç gruba ayrılmış durumda Siz Using Facebook (facebook u kullanmak) gurubu altındaki privacy (gizlilik) linkine tıklayınız4 Yine gelen sayfada bir kaç madde var, en sondaki I want to permanently delete my account (hesabımı kalıcı olarak silmek istiyorum) Seçeneğine tıklayın; hemen altında bir pencere belirecektir![]() 5 Yukarıdaki pencere içindeki yazının en sonundaki here linkine tıklayınız, türkçe kullanıyorsanız aynı yazının en sonunda bura yazıyor![]() Gelen pencerede emin misiniz sorusuna Submit i tıklayarak bu konuda ne kadar kararlı olduğunuzu gösteriniz ![]() 6 Submiti tıkladıysanız sizden son kez şifrenizi isteyecek, şifrenizi ve harf doğrulamasını girip Ok a basınız:bu yaptığınız işlem 2 hafta sonunda gerçekleşecektir o zamana kadar üyeliğiniz deaktif durumda kalacak, üyeliğinizi aktif etmezseniz 14 gün üyeliğiniz kaldırılacaktır
|
|
|
|