Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Program Anlatımları [Resim & Video]

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatım, facebook, resimli, türkçe

Türkçe Facebook [Resimli Anlatım]

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türkçe Facebook [Resimli Anlatım]

Artık İngilizce olduğu için “Facebook nasıl kullanılır?” veya “Beni Facebook’a üye yapsana!” gibi dertlere son!

Türkçe Facebook eklentisi sayesinde Facebook’u tamamen Türkçe kullanabilirsiniz! Facebook’u Türkçe yapmak için aşağıdaki adımları takip edin:

Firefox üzerinden Türkçe Facebook eklentisini yükleyin

Firefox’u kurduktan sonra açın ve adrese Türkçe Facebook eklentisi yazın (buradan kopyala yapıştır yapabilirsiniz)Sayfanın en üst kısmının hareket ettiğini göreceksiniz:

Daha sonra karşınıza çıkan pencerede “İzin ver”e tıklayın

Şimdi eklentiyi yüklemek için tekrar Türkçe Facebook eklentisi tıklamanız gerekiyor Tıkladıktan sonra karşınıza çıkan pencerede 5 saniye sonra aktif olan “Şimdi kur”a tıklayacaksınız

Şimdi kur dedikten sonra karşınıza şöyle bir sayfa çıkacak:

Firefox üzerinden Facebook | Welcome to Facebook! ‘a girin

Bundan sonra Facebook’unuz artık Türkçe

Eğer eklentiyi kaldırmak isterseniz:
“Araçlar > Eklentiler > Facebook Turkce cevirisi > Kaldır” seçeneklerini kullanın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com