![]() |
Vista Kurulumu (Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vista Kurulumu (Resimli Anlatım)Vİsta Kurulumu (Resimli Anlatım) Windows Vista Nasıl Kurulur? Windows Vista kurulumu resimli anlatımı ![]() ![]() Microsoft Windows Vista adım adım kurulumuna hoşgeldiniz ![]() ![]() ![]() Öncelikle elimizde olması gerekenleri hatırlatalım ![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() Windows Vista kurulumuna başlamadan önce CD/DVD mizi sürücüye yerleştirelim ve bilgisayarı yeniden başlatalım ![]() Windows otomatik olarak, sabit diskin boş olduğunu görür ve dosyaları yüklemeye başlar ![]() ![]() ![]() Şimdi dil seçimi, zaman ve para birimi seçimi yapmalıyız ![]() ![]() Evet, install now düğmesine basarak yüklemeyi başlatmalıyız ![]() ![]() Microsoft Vista seri numarasını girelim ![]() ![]() ![]() Lisans sözleşmesini kabul edip Next le devam etmeliyiz ![]() ![]() Vista yı upgrade etmediğimiz için bu seçenek kapalı ![]() ![]() ![]() Hangi diske kurulum yapacağımızı seçip devam ediyoruz ![]() ![]() ![]() Bu adım, biraz uzun zaman alacak ve herhangi bir girişi gerektirmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine kapanacak ve açılacak ![]() ![]() Cansıkıcı kara ekran ![]() Biraz spor yapalım, bir ki bir ki (yükeleme devam ediyor) ![]() Oh beee ![]() ![]() Kullanıcı adı, şifre girelim ve kendimize bir resim seçelim ![]() ![]() Bilgisayar ismi girelim ve devam edelim ![]() Windows koruma modunu seçeceğimiz ekrandayız ![]() ![]() ![]() Saat dilimi, saat ve tarih ayarlarınıda yapalım ![]() ![]() Buraya kadar gelebildiğimiz için Microsoft bize teşekkür ediyor ![]() ![]() Windows Vista performans analizi yapıyor, biraz uzun sürebilir ![]() ![]() Nihayet şifre girebileceğimiz alana geldik ![]() ![]() Windos Vista masaüstünü ayarlıyor, ayarla ayarla bitmedi ![]() İşte sonunda bitti! Vista ilk ekran ![]() Not: Alıntıdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|