Mp4 Nasıl Yapılır Resimli Anlatım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mp4 Nasıl Yapılır Resimli AnlatımMp4 Nasıl Yapılır Resimli anlatım Selam arkadaslar burada sizlere mp4 yapimini anlatmaya calisacagim ![]() ![]() ![]() Oncelikle bize lazim olan program Nero 7 dir Neronun icerisinde Nero recode diye bir program var Orjinal Büyüklüğü 776x558 büyüklüğü 42KB![]() ![]() yukaridaki resimde gordugumuz programi acip renkli olan kisimdaki bolumu tikliyoruz ![]() ![]() ![]() Simdi resimde gordugumuz gibi 1 nero digital AVC2 Standart AVC yi seciyoruz![]() 3 287 MB yaziyoruz![]() ![]() (fazla veya az secim sizin ) siteye bu sekil atiyorum genelde4 sira filmi eklemeye geldi importeren dan filmi seciyoruz![]() 5 Gelen ekrandaki filmi iki tikliyoruz6 Arka tarafta goruyoruz ( 7 iki tikladiktan sonra bir 10 saniye bekleyip gelmedigini gorurseniz kapat düğmesine basin o yerine gelmis olacaktir) Orjinal Büyüklüğü 775x556 büyüklüğü 70KB![]() Burada goruntu kalitesinin her filmde farkli oldugunu goreceksiniz o da filmin divx in kalitesine gore degisecektir![]() 2 Burada 5 1 i secerseniz fimin convertte goruntu kalitesinin dusecegi anlamina gelir ama ses daha kaliteli olur![]() 3 Devama basiyoruz![]() Devamini ise resimlerde gordugunuz sekilde yapiniz Orjinal Büyüklüğü 775x556 büyüklüğü 37KB![]() Orjinal Büyüklüğü 778x557 büyüklüğü 36KB![]() Orjinal Büyüklüğü 782x557 büyüklüğü 32KB![]() ![]() 2 saat kadar surebilir bir deneyin isterseniz |
|
|
|