Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Program Anlatımları [Resim & Video]

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatım, bilgisayarresimli, sanal

Sanal Bilgisayar(Resimli Anlatım)

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Program Download: Download details: Virtual PC 2007

Sizlerle WMvare Workstation Programını Paylaşıcam Arkadaşlar

Nedir WMvare Workstation ?

WMvare Workstation bir sanal bilgisayar platformudur, programı kurup çalıştırdıgınızda oluşturdugunuz bilgisayarınızın donanımlarını program aracılığı ile belirliyerek çalıştırıyor ve ona gerçek bir bilgisayara nasıl sistem kurarsanız öyle sistem kuruyor, kurulmuş olan sistemde yeni programları deniyebiliyor internete girebiliyor, fiziksel bilgisayarınızla sanal bilgisayar arasında ağ kurabiliyorsunuz

Bilgisayara yeni başlayan arkadaşlar kendi bilgisayarlarında yapmaya korktukları şeyleri korkmadan bu sanal bilgisayarda yapabilirler, uzman arkadaşlarda yeni programları orjinal sistemlerine zarar vermeden bu sanal bilgisayarda deneyebilirler

Not: Alıntıdır
Not: Wolver'e Teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com