Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Program Anlatımları [Resim & Video]

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dvdye, oyunlarını, ps2, yazmak

Ps2 Oyunlarını Dvd'ye Yazmak...

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ps2 Oyunlarını Dvd'ye Yazmak...

PS2 Oyunlarını DVD'ye yazmak

Dosyamız tamamen indiğinde şu şekli alacaktır

Bu dosyayı çift tıklayarak WinRar programının açmasını sağlıyoruz Açıldıktan sonra Extract to seçeneği ile Hdd mizin uygun bir yerine bu dosyayı açıyoruz

Açtığımız bu dosyanın içindeki WinRar ile sıkıştırılmış ve parçalara ayrılmış dosyalara ulaşıyoruz (Bunu bu şekilde yaparak daha fazla sıkıştırma sağlanıyor ve partlardan birisinde arıza olursa tümünü indirmek yerine arızalı olan partı indirmek için yapılmaktadır) Herhangi birisine çift tıklayarak tekrar WinRar programını çalıştırıyoruz WinRar açıldığında içinde iso uzantılı bir dosya göreceğiz Bunuda Winrar ile açabiliriz ama açmayacağız iso uzantılı dosyayı elde edene kadar winrar ile açma işlemini gerçekleştiriyoruz Alcohol 120% programında bu iso dosyamızı göstereceğimizden iso uzantılı dosyayı bir daha winrar ile açmaya gerek yok Bu hataya düşmeyelim işlem bittikten sonra iso haricindeki tüm dosyaları silebilirsiniz Ne olur ne olmaz ilk haline yani eMule ile indirdiğinize oyunu yazma işlemi bitene kadar dokunmayın

Gelelim yazdırma işlemine Ben bu iş için Alcohol 120% programını kullanıyorum Programı açtıktan sonra solda Image Burning Wizard yazısına tıklıyoruz Açılan pencerede Browse diyerek iso uzantılı dosyamızı gösteriyoruz Next diyoruz

Yazma hızını 2 hız seçip Start diyerek arkamıza yaslanıp writer'ımızın yazma işlemini bitirmesini bekliyoruz

Size tavsiyem 2 hızla yazdırmanız olacaktır Her hızdaki DVD lere 2 hızla yazdıramıyoruz maalesef, ben 4 hızlı DVD lere 2 hız yazdırabiliyorum
Evet 4 hızla hatta 8 hızla bile yazdırabiliriz ancak PS2 miz bunlar içinde en sorunsuz 2 hızı okumaktadır Tecrübelerimle sabittir
2 hızla yazdırdığım halde bazı oyunları okumamazlık etmiştir Bu konudaki tavsiyem ise RW DVD (yeniden yazdırılabilir) kullanmanız olacaktır Aksilik olurda okumaz ise boşuna DVD harcamamış oluruz

AYRICA NERO ICINDE İSO FORMATINA GETIRIP DVD YE BASINIZ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com