Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Program Anlatımları [Resim & Video]

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatim, deepfreeze, difriz, kaldırmak, resimli

Deepfreeze Kaldırmak Resimli Anlatim, Difriz Kaldırmak

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Deepfreeze Kaldırmak Resimli Anlatim, Difriz Kaldırmak

Deepfreeze Kaldırmak - Difriz kaldırmak - Difriz silmek - Deep freeze bilgisayradan silmek - Deepfreeze pc den kaldırmak - Difrizi bilgisayardan silmek

Ders 1
bilgisayarınzda Deepfreeze aktif iken CTRL + Alt + Shift + F6 tuşuna basın yada ekranin sağ alk köşesindeki "Kutup Ayısı" Kafası olan resme klavyeden Shift Tuşuna basarak seri olarak 1 kaç kez tıklayın ve sonra aşagıdaki resimdeki gibi panel gelecek karşınıza sonra ilk ayar yaptıgınızda Deepfreeze şifresinizi yazarak OK ' e basin

Boot Thawed on next "X" restarts --> Deepfreezi kaç restart sonra pasif yapmak için seçiminizi yapabilirsiniz
Boot Thawed --> hemen pasif yapmak için

isteginiz dogrultusunda seçiminizi yaptıktan sonra "OK" e basiniz

yani anlamı bilgisayarı tekrar kapatıp açtıgımda Deepfreeze program pasif duruma gelecek ve bende bu sayede istedigim programlari yükleyebilecegim ( anlamına gelir ) yada deepfreeze i kaldirmak için

bkz 3 no'lu yer
1 --> Gireceginiz klasör
2 --> Deepfreeze kaldirmak ( uninstall ) için gerekli program
3 --> Deepfreeze in pasif olduguna dair uyarı( kutup ayısının üstünde kırmıxı X işaretinin yanıp sönmesi lazım )

2 nolu yerde dedigim gibi DF6Wksexe 'ye tıklayıp açıyoruzu ve Ders 5 e geçiyoruz

önemli dosyalarınızı yedeklemeyi unutmayın açık programlardan çıkın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com