Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Program Anlatımları [Resim & Video]

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatım, dosyalarınızı, format or fdisk, indir, kurt, resimli, rstudio, silinen, sonrası

R-Studio Resimli Anlatım İndir Format/Fdisk Sonrası Silinen Dosyalarınızı Kurt

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

R-Studio Resimli Anlatım İndir Format/Fdisk Sonrası Silinen Dosyalarınızı Kurt

FORMAT veya FDISK' ten sonra dosyalarınız mı silindi? Bu program sayesinde geri getirebilirsiniz!

Programın Özellikleri :
-format/fdisk sonrası silinen dosyalarınızı kurtarın (kaç format olduğu önemli değil)
-sıkıştırılmış yada şifreli dosyalarınızı da geri getirme özelliği
-NTFS dosya sistemi desteği
-kolay kullanım
-Network desteği
kısaca bizim işimize yarayacak özellikler bunlar
buradan kayıt yapabilirsiniz:

kurtarmak istediğimiz bilgi hangi bölümümüzde ise o bölümü seçip işlem yapacağız

Fakat Scan seçeneğini seçerseniz HDD tamamen taranacak ve daha çok dosya kurtarabileceksiniz

ben Scan seçeneğini tercih ediyorumdaha sağlıklı sonuçlara varmak için HDD ye tam bir tarama yaptırılmalı

Scan tuşuna basıyoruzgelen ekranda birçok seçenek mevcut fakat şuanda onlara ihtiyacımız yokdirek tekrar Scan deyip tarama işlemine başlıyoruz

eğer yüksek kapasiteli bir bölümü tarıyorsanız haliyle uzun sürecektirişlemin tamamen bitmesini bekleyin yarıda kesmeyin

tarama işlemi bittikten sonra aşağıdaki ekranla karşılaşacaksınız

Extra Found Files
burda dosya uzantılarına göre bir ayrım yapılmış

Recognized2
daha ayrıntılı dosya gösterimi

burda bizim işimize yarayacak olan bölüm Recognized1 bölümükurtarma işlemimizi burdan gerçekleştirecez
burası tıpkı windows gezgini gibi kök ve alt dizinlere tıklayarakistediğimiz dosyayı kurtarmak için üzerine sağ tıklayıp Recover diyoruz ve kurtarılan dosyanın hedefini gösteriyoruz

fakat silinen dosyaların üzerine bir daha veri yazılmamış olma şartı vardıryani verileriniz silindiğinde verilerinizin silindiği bölüme herhangi bir yükleme yapmayıneğer yükleyeceğiniz pnogram/oyun vs silinmiş olan partisyonun üzerine yüklenirse o zaman o datayı kurtarmak zorlaşırrecover yapmak istediğiniz bölüme hiç bi şekilde müdahale yapılmamış olması en sağlıklı dosya kurtarmanın sırrıdır

İndir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com