|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatım, dosyalarınızı, format or fdisk, indir, kurt, resimli, rstudio, silinen, sonrası |
![]() |
R-Studio Resimli Anlatım İndir Format/Fdisk Sonrası Silinen Dosyalarınızı Kurt |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() R-Studio Resimli Anlatım İndir Format/Fdisk Sonrası Silinen Dosyalarınızı KurtFORMAT veya FDISK' ten sonra dosyalarınız mı silindi? Bu program sayesinde geri getirebilirsiniz! Programın Özellikleri : -format/fdisk sonrası silinen dosyalarınızı kurtarın (kaç format olduğu önemli değil) -sıkıştırılmış yada şifreli dosyalarınızı da geri getirme özelliği -NTFS dosya sistemi desteği -kolay kullanım -Network desteği kısaca bizim işimize yarayacak özellikler bunlar ![]() buradan kayıt yapabilirsiniz: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben Scan seçeneğini tercih ediyorum ![]() ![]() Scan tuşuna basıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tarama işlemi bittikten sonra aşağıdaki ekranla karşılaşacaksınız ![]() ![]() ![]() Extra Found Files burda dosya uzantılarına göre bir ayrım yapılmış ![]() Recognized2 daha ayrıntılı dosya gösterimi ![]() burda bizim işimize yarayacak olan bölüm Recognized1 bölümü ![]() ![]() burası tıpkı windows gezgini gibi kök ve alt dizinlere tıklayarak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İndir |
![]() |
![]() |
|