Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji > Rüya Tabirleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
anlamı, cuma, günü, görmenin, rüyâda

Rüyada Cuma Günü Görmenin Anlamı Nedir

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Rüyada Cuma Günü Görmenin Anlamı Nedir



rüyada cuma günü görmek
rüya yorumu cuma

cuma gününü gören kimsenin, cenab-i hakk perakende ve daginik islerini toplar, halini cetinlikten kolayliga cevirir, nimet ve bereketim yeniden o kimseye ihsan eder kendisi evinde ve dükkaninda oldugu halde, insanlarin cuma namazini kildiklarini, tekbir, rükü, sücud, tesehhüt ve selam seslerini duydugunu, insanlarin cumadan döndüklerini zannettigini gören kimse, bir sehir veya nahiyenin ileri geleni ise isinden cikarilir cuma namazini kildigini gören kimse izzet ve keramete isarettir cuma namazizi kildigini gören kimse273 bir yere yolculuk yapar ve istegine isarettir cuma namazini kildigini gören kimsenin arzu ve istekleri yerine gelir Rüyada görülen cuma namazi, üzüntü ve kederlerden kurtulmaya, nes'eye erismeye ve haccetmeye isarettir cuma namazi, borcun bir kisminin azaltip onurda iktifa etmeye isarettir cuma gününde oldugunu veya cuma namazini kildigini gören kimse yakinda gamdan kurtularak sevinecegi dostu ve sevdigi ile toplanacagina arzu ettigi ihtiyacinin meydana gelecegine isarettir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.