![]() |
Rüyada Asa Görmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rüyada Asa GörmekRüyada Asa,Rüyada Asa Görmek ne anlama gelir,Rüyada Asa Görmenin tabiri,Rüyada Asa nedir,Rüyada Asanın anlamı Rüyada Asa Görmek; Bazı insanlardan şevkat görme ve korunma işaretidir ![]() Rüyada Üç çatallı bir asa tutmak: Çok şerefli bir yüksek mevkiye getirilmektir ![]() Bir kimsenin Rüyada asâ görmesi, şerefli, kuvvetli, kudretli ve insanlara yardım eden bir kişi ile tabir olunur ![]() Rüyada elinde asâ olduğunu görmek, şerefli, kudretli, halka yardım eden birinden yardım talebinde bulunmaya işarettir ![]() ![]() ![]() Rüyada asânın elinde kırıldığını görmek, bulunduğu makamdan azledileceğine, ticaret ehli ise ziyana uğrayacağına delâlet eder ![]() Rüyada asâ haline geldiğ ini görmek, ölüm ile tabir olunur ![]() Rüyada asâ ile taşa vurduğunu ve taştan suların fışkırdığını görmek, zengin olmaya delâlet eder ![]() İbn-i Şîrîn (rh ![]() ![]() - Rüyada değ nek veya baston görmek, kadr ve kıymeti yüksek bir zâta delâlet eder ![]() Keza rüyada bir değneğe veya bastona dayandığını görmek, kadr ve kıymeti yüce bir şahsın himmetiyle murada ermeye işarettir ![]() Elinde asânın yılan haline geldiğini görmek, dostun düşman olacağının işaretidir ![]() Kirmanî demiştir ki: - Elindeki değneğin uzadığını gören muradına nail olur, kısaldığını gören de maksadına eremez ![]() ![]() Bazı kere de asâ görmek, imdat ve yardıma, maksadın hasıl olacağına işarettir ![]() |
![]() |
![]() |
|