Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji > Rüya Tabirleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
asa, görmek, rüyâda

Rüyada Asa Görmek

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüyada Asa Görmek

Rüyada Asa,Rüyada Asa Görmek ne anlama gelir,Rüyada Asa Görmenin tabiri,Rüyada Asa nedir,Rüyada Asanın anlamı

Rüyada Asa Görmek; Bazı insanlardan şevkat görme ve korunma işaretidir

Rüyada Üç çatallı bir asa tutmak: Çok şerefli bir yüksek mevkiye getirilmektir

Bir kimsenin Rüyada asâ görmesi, şerefli, kuvvetli, kudretli ve insanlara yardım eden bir kişi ile tabir olunur

Rüyada elinde asâ olduğunu görmek, şerefli, kudretli,
halka yardım eden birinden yardım talebinde bulunmaya işarettir

Rüyada asânın elinde kırıldığını görmek, bulunduğu makamdan azledileceğine, ticaret ehli ise ziyana uğrayacağına delâlet eder

Rüyada asâ haline geldiğ ini görmek, ölüm ile tabir olunur
Rüyada asâ ile taşa vurduğunu ve taştan suların fışkırdığını görmek, zengin olmaya delâlet eder

İbn-i Şîrîn (rha)demiştir ki:
- Rüyada değ nek veya baston görmek, kadr ve kıymeti yüksek bir zâta delâlet eder

Keza rüyada bir değneğe veya bastona dayandığını görmek, kadr ve kıymeti yüce bir şahsın himmetiyle murada ermeye işarettir

Elinde asânın yılan haline geldiğini görmek, dostun düşman olacağının işaretidir

Kirmanî demiştir ki:
- Elindeki değneğin uzadığını gören muradına nail olur, kısaldığını gören de maksadına eremez

Bazı kere de asâ görmek, imdat ve yardıma, maksadın hasıl olacağına işarettir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com