Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji > Rüya Tabirleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
okuyucu, rüya, tabiri

Okuyucu Rüya Tabiri

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Okuyucu Rüya Tabiri



Rüyada bir kütüphanede bir çok kimselerin inceleme yaptiklarini veya kitap veya gazete okuduklarini görmekherhangi bir is hususunda baskalarinin fikirlerine bas vuran kimseye isarettir Bir rivayete göre okuyucunasihat ve ögüt kabul etmeyen yasalara uymayan kimselere de yorumlanir Bir kabristanda mezar basinda veya bir mevlit cemiyetinde veya camilerde okuyucu görmek Allah (CC) tarafindan bütün günahlarinin affedildiginedünya ve ahirette islerinin yolunda gidecegine delalet eder Kirmani'ye göre; okuyucu görmek daima bilgi almak isteyen bir kimse ile tabir olunur Bir kitapliktan kitap alarak okudugunuzu görmek dünyada yeni seyler ögrenmek hevesinde oldugunuza delalet eder Bir kütüphanede kitap okuyan kimseleri görmek bazi isleriniz hakkinda baskalarindan fikir almak geregini duydugunuza delildir
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.