![]() |
Büyüyle Yuva Yıkılır- Kısmet Kapanır Mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Büyüyle Yuva Yıkılır- Kısmet Kapanır Mı?Büyüyle Yuva Yıkılır- Kısmet Kapanır mı? Hekimoğlu İsmail'in yazısı Büyüyle yuva yıkılır- kısmet kapanır mı? Büyü- cin gibi ruhani varlıklar aracılığı ile insan veya başka varlıklar üzerinde etki meydana getirme işidir ![]() ![]() Bir çoban- köpeğini çok seviyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Tamah ettim etine Muska yazdım itine Tutarsa da tutmazsa da bana ne!" İşleri yolunda gitmeyen veya birtakım sıkıntılara maruz kalan bazı insanlar kendisinde büyü olduğuna kat'i olarak inanıp kapı kapı dolaşıyor ki- büyüyü bozdursun ![]() ![]() ![]() Tutsun tutmasın- bana ne diyor ![]() Allah- kendisinden başka kimseye ve hiçbir şeye tâbi olmamızı istemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç bir hanım ağlaya ağlaya bana gelmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyü insanın kendisindedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim hayatımda da uzun süreli- olumsuz dönemler oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peygamber Efendimize büyü yapmışlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|