Sabah Namazı Fazileti |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sabah Namazı FaziletiSabah Namazı Fazileti nedir Sabah Namazının Fazileti SABAH NAMAZININ FAZILETI Sabah namazının fazileti o kadar çok büyükmüş ki, tarifi yokmuş ![]() Ve bu mukafatı alan ve hiç sabah namazını kaçırmayan bir âlime şeytan musallat oluyor![]() Âlim her zaman kıldığı sabah namazını bir sabah kılamıyor, uyandığında güneş doğmuş Aman Allahım nasıl uyurum nasıl gaflete dalarım nasıl kalkamadım diye hüngür hüngür ağlıyor O kadar ağlıyor ki Allahu Teala meleklere emrediyor![]() Saf tutun sabah namazı kılın diyor O mübareğin o üzüntüsü sebebi ile sabah namazını melekler yeniden kılıyor Âlimin durumdan haberi yok![]() Ertesi gün sabah namazı vakti simsiyah bir adam kılığında şeytan geliyor Âlimi dürtüyor hadi kalk sabah namazı vakti diyor![]() Alim bi bakıyor simsiyah birisi, sen şeytansın diyor Şeytan da evet ben şeytanım diyor Âlim iyide sen neden kaldırıyorsun beni diyor![]() Şeytan diyor ki; dün seni uyandırmadım, o sabah melekler saf tutup sabah namazı kıldı, bu seferde öyle olmasın diye kaldırdım seni diyor ![]() Âlim seviniyor tabi bu haberi alınca Allahu Teala şeytanın şerrinden bizleri korusun
|
|
|
|