![]() |
Eşinizin Mutlu Olması İçin Bazen Kaybedin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşinizin Mutlu Olması İçin Bazen KaybedinEşinizin Mutlu Olması İçin Bazen Kaybedin ![]() ![]() ![]() Efendimiz bir gün Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sene sonra aynı çölden yine geçerlerken Efendimiz “Ya Aişe geçen yıl burada sen beni geçmiştin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duygusallık zayıflık değil Çölde hanımını geçemeyen Efendimiz Miraç’ta yaptığı yolculukta bir noktadan öteye gidemeyen Cebrail’i geçiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz beyler Efendimiz’in bu mesajını alıyor muyuz? En ufak bir meselede hanımınızla tartışmaya giriyor musunuz? Hanımlar şefkat yüklü yaratılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her zaman eşitlik Peygamberimizle ilgili bir başka hatıraya geçmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burada çok önemli bir mesaj var: “Ey ümmetim çevrenizle olan münasebetinizde eşitlik ölçüsünü kaybetmeyin ![]() ![]() ![]() “Vahiy mi sizin emriniz mi?” Bedir’e vardıklarında bir dağın dibinde konaklamak üzere yükler indirilirken Bedir'de çobanlık yapan Habbab isimli bir adam geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peygamberimiz çobanın dediği yere gidiyor ve suyun yanına konaklıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alinti |
![]() |
![]() |
|