![]() |
Bir Çok Hayrı İçeren Bir Hadisi Şerif |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Çok Hayrı İçeren Bir Hadisi ŞerifHayri Icinde Barindiran Hadisler-Hadisi Serifler-Peygamberimizin Hadisleri Ahmed b ![]() ![]() Halid b ![]() ![]() ![]() ![]() -Yâ Resulullah, beni dünya ve ahiret?de müstağni kılacak (amelden) sormak için size geldim ![]() ![]() Resulullah(s ![]() ![]() ![]() - İnsanların en bilgini olmak istiyorum; dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - İnsanların en zengini olmak istiyorum;dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - insanların en âdili olmayı arzu ediyorum;dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - insanların hayırlısı olmayı arzu ediyorum;dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - Allah katında,insanların en seçkini olmayı arzu ediyorum;dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - İmânımı tamamlamak istiyorum;dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - İhsan ehlinden olmak istiyorum;dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() - İtaatkarlardan olmak istiyorum;dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - Allah?ın huzuruna günahlardan arınmış olarak varmak istiyorum;dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - Kıyâmet gününde nûr içerisinde haşrolunmayı arzu ediyorum;dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - Kıyamet gününde Rabbimin merhamet etmesini arzu ediyorum;dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - Günahlarımın az olmasını istiyorum;dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - İnsanların en şereflisi olmayı istiyorum;dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - İnsanların en kuvvetlisi olmayı arzu ediyorum;dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - Allah?ın rızkımı genişletmesini istiyorum;dedi ![]() - Temizliğe devam et!Allah senin rızkını genişletir ![]() - Allah ve Resulünün sevdiklerinden olmak istiyorum;dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - Kıyamet gününde Allah?ın gazabından emin olmak istiyorum;dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - Duamın müstecap olmasını arzu ediyorum;dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - Kıyamet gününde rabbimin ayıplarımı örtmesini arzu ediyorum;dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - Günahlardan veya hatalardan kişiyi ne kurtarır;dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - Hangi hasene Allahû Tealâ katında (sevap olarak)daha büyüktür?dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - Hangi seyyie(kötülük),Allahû Tealâ katında (günah olarak)daha büyüktür?dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - Dünya ve Ahirette Allah?ın gazabını gideren şey nedir?dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - Kıyamet gününde Cehennem ateşini ne söndürür?dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|