![]() |
Ağlıca Köyü Elbistan Kahramanmaraş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağlıca Köyü Elbistan KahramanmaraşAğlıca Köyü Elbistan Bilgileri - Ağlıca Köyü Hakkında - Ağlıca Köyü Tanıtımı -Ağlıca Köyü Resimleri İlçe: ELBİSTAN - İl: KAHRAMANMARAŞ Köy Muhtarı: İzzet BOZDOĞAN Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 344 4524360 Cep Telefonu: (532)5871733 Kahramanmaraş Bilgiler Nüfus 399 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 46300 Alan Kodu 0344 Yönetim Coğrafi Bölge Akdeniz Bölgesi İl Kahramanmaraş İlçe Elbistan Web Sitesi Ağlıca, Kahramanmaraş ilinin Elbistan ilçesine bağlı bir köydür ![]() Tarihi Ağlıca Köyü kurulusu Köse İbrahim bey tarafından olmuştur ![]() ![]() Coğrafya Kahramanmaraş iline 167 km, Elbistan ilçesine 7 km uzaklıktadır ![]() ![]() İklim Köyün iklimi, Karasal İklim etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 399 2000 399 1997 332 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır ![]() Seçildikleri yıllara göre köy muhtarları: Seçim Yılı Muhtar 2009 İsa Yıldırım 2004 İzzet Bozdoğan 1999 Nedim Bozdoğan Altyapı bilgileri Köyde ilköğretim okulu vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|