![]() |
Günaltı Köyü Elbistan Kahramanmaraş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Günaltı Köyü Elbistan KahramanmaraşGünaltı Köyü Elbistan Kahramanmaraş - Günaltı Köyü Elbistan Kahramanmaraş Hakkında - Günaltı Köyü Elbistan Kahramanmaraş Tanıtımı - Günaltı Köyü Elbistan Kahramanmaraş Bilgileri - Günaltı Köyü Elbistan Kahramanmaraş Resimleri İlçe: ELBİSTAN - İl: KAHRAMANMARAŞ Tarihi GÜNALTI KÖYÜ alevi-Kürt olup ancak ayrım yapmaksızın her kesime açık olan bir köydür ![]() ![]() ![]() Coğrafya Kahramanmaraş iline 207 km, Elbistan ilçesine 47 km uzaklıktadır ![]() İklim Köyün iklimi, DOGUANADOLU IKLIMI etki alanı içerisindedir ![]() Köy Muhtarı: Erdal POLAT Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 344 4625155 4132295 Cep Telefonu: (542)2355086 Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000/154 1997/86 İle Uzaklığı:207 km İlçeye Uzaklığı:47 km Rakım:1560 m Sağlık Evi Yok Sağlık Ocağı Yok İlköğretim Okulu Var / Faal Değil Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok PTT Acentası Yok Su Şebekesi Var Kanalizasyon Yok Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Yerel Net Kaynak :Vikipedi, özgür ansiklopedi Köyünüze Ait Bilgi Ve Resimleri Bu Bölümde Paylasabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|