![]() |
İsparta Şiirleri - İsparta İle İlgili Şiirler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsparta Şiirleri - İsparta İle İlgili ŞiirlerIsparta şiir, Ispartayla ilgili şiirler Güller Şehri Isparta ![]() Her yerinde biter güller Güller şehri dön Isparta Dalına konar bülbüller Güller şehri kon Isparta Ovaları alır suyu Söğüt, kavak dere boyu Hile bilmez güzel huyu Güller şehri an Isparta Bu bölge Göller Bölgesi Akar sular gelir sesi Huzur dolu, nur beldesi Güller şehri şan Isparta Dostu bilir eli görmüş Harman günü yeli görmüş Yüzü güler gülü görmüş Güller şehri ban Isparta Çobanoğlu biçim biçti Isparta'dan yolu geçti Kaynağından suyu içti Güller şehri can Isparta Şevki Çobanoğlu ISPARTA Davraz dağındayım ah donuyorum Haberler uçurun tez Isparta’ya Gülün kokusunu alamıyorum Selamlar uçurun tez Isparta’ya İsmail Efendi tüm güllerini Alın Sizin olsun sümbüllerini Efendimin bir tek gülünü verin Kurutun neyleyim diğerlerini Isparta Isparta şirin Isparta Güzelliği nerden aldın Isparta Çiçek, dağ, gül suyun her bir yerde var Tuğrul’a bir gülle yarsın Isparta ![]() Ertuğrul Çitil Ispartalı Alo Ispartalı arkadaşım, Sorma aynıdır yaşım, Sorunum yok,taşırım dertsiz başım Böyledir benim hayata bakışım ![]() İstemiyorum yüzünü görmek, Daha önemli,düşünü sürmek, Alo deyip güzel sohbetler etmek, Kalem ve şiire malzeme dökmek ![]() İddiam yok ele,sorun kendimce, Bazen böyle bir şeyler yazarım, Karşımda birileri terennüm edince, Durmaz kalemim,coşar ve azarım ![]() Fahrettin Selçik |
![]() |
![]() |
|