Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olsun

Bir olsun bizim olsun

Eski 09-26-2006   #1
[KAPLAN]

Bir olsun bizim olsun

Gerets, Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool sınavı öncesinde ilginç konuştu: 'Ada’da 5-0 kazanacağız şeklinde iddialı bir demeç mi vermeliyim'
Gerets, kritik Liverpool maçı öncesi Fanatik’e konuştu:

Bize düşen, Anfield Road’un muhteşem atmosferinde herkesin zevk alabileceği bir futbol ortaya koymak

Şu anda İnamoto şokunu yaşıyoruz ancak Song’un oynayacak olması bizi çok sevindirdi

Yine geleceği tartışılıyor
Sözlerine, “Gerçekçi olmamız lazım” diye başlayan tecrübeli teknik adam, şunları söyledi: “Grubun en iyi takımıyla oynayacağız Bu nedenle de diyorum ki, oradan 1 puanla dönmek büyük başarı Ne demeliyim yani; Ada’da 5-0 kazanacağız şeklinde iddialı bir demeç mi vermeliyim

‘Trabzon maçını sormayın’
“Tabii ki kazanmak istiyoruz ama beraberlik bizim için süper sonuç olur Liverpool, 2 sezon önce Şampiyonlar Ligi’ni kazanmış, kadrosunu daha da güçlendirmiş Bize düşen, böyle bir takım karşısında, Anfield Road’un muhteşem atmosferinde herkesin zevk alabileceği bir futbol ortaya koymak Bana Trabzonspor maçını lütfen sormayın Çünkü o maçta çok kötüydük İkinci yarıda futbolcularımı tanıyamadım Ama herkes biliyor ki, Avrupa maçlarının atmosferi bambaşka oluyor

‘Oyuncular da farkında’
“Bu nedenle şimdi bu karşılaşmaya konsantre olmalıyız Oyuncularım da bunun farkında Şu anda İnamoto şokunu yaşıyoruz ancak Song’un durumu çok iyi Song’un oynayacak olması bizi gerçekten çok sevindirdi Çünkü onun tecrübesinden bu maçta çok yararlanacağımızı düşünüyorum Bu tip maçlarda bir çok kez forma giydi Sahada ne yapması gerektiğini biliyor Umarım Türkiye’ye iyi bir sonuçla döner, daha sonra ligde de iyi bir çıkış yakalarız

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-26-2006   #2
RaHaTSiZ

Tam bir Fanatik OLdugum soyLenebiLir DeLi ediyorLar beni :@ Trabzona yeniLmeleri normal berbat oynamısLar Liverpool'a da yenılcez anasını satiim :)) lider cıkmamız gereken bır gruptan zar zor yada cıkamıcaz bu takımdakı asıl sorun futbolcular arasındakı sorun bundan emın olun ve gerets ıle yonetim Zaten 4-5 yıldır turkıye futbolu cok aciz durumda yazık butun takımlara
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-26-2006   #3
Şengül Şirin

inşallah kazanacağız
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com