İmırcık Köyü Elmalı Antalya |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İmırcık Köyü Elmalı Antalyaİmırcık Köyü Elmalı Bilgileri - İmırcık Köyü Hakkında - İmırcık Köyü Tanıtımı -İmırcık Köyü Resimleri İlçe: ELMALI - İl: ANTALYA Köy Muhtarı:Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri:Bilgi Yok Antalya Bilgiler Koordinatlar Posta Kodu 07700 Alan Kodu 0242 Yönetim Coğrafi Bölge Akdeniz Bölgesi İl Antalya İlçe Elmalı Web Sitesi Imırcık, Antalya ilinin Elmalı ilçesine bağlı, 2000 yılı nüfus sayım sonucuna göre nüfuslu bir köydür Tarih osmanlı zamanında bir beylik addır Coğrafya Antalya merkeze 130 km , Elmalı'a ise 20 km uzaklıktadır Elmalı'nın en nadide köyüdür Eşsiz ve sulak olması sebebiyle yüksek verimli topraklara sahiptir Köyde avcılığa müsait dağ yapısı da dikkat çekici coğrafi bir özelliktir İklim Köyün iklimi karasal iklim özelliklerindedir Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdırSon yıllarda meyve yetiştiriciliği de gelişmektedir Altyapı bilgileri Köyde ilköğretim okulu var ve kullanım dışıdır ancak taşımalı eğitim sisteminden yararlanılmaktadır Köyde, içme suyu şebekesi vardır Ancak kanalizasyon şebekesi yoktur Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur Sağlık ocağı ve sağlık evi de yoktur Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
|