|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aybey, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, uşak |
Aybey İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Uşak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aybey İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez UşakAybey İlköğretim Okulu Hakkında - Aybey İlköğretim Okulu Tanıtım - Aybey İlköğretim Okulu Resimleri - Aybey İlköğretim Okulu İletişim ![]() Avgan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Aybey İlköğretim Okulu 1909 yılında eski cezaevi bitişiğindeki binasında üç sınıflı olarak eğitim-öğretime başlamıştır Okulun ilk adı “ Gülistanî Maarifet Mektebi “ dir 1926 – 1927 eğitim – öğretim yılında okulun adı “ 2 No’lu Erkek Mektebi “ olarak değiştirilmiştir 1929 Yılında adı bulunduğu mahalleden dolayı “Aybey İlkokulu” olarak değiştirilmiştir 1966 – 1967 Yılında eski binasından bugünkü binasına taşınmıştır 1975 Yılında binaya eklenen yeni bölümlerle şimdiki görünümüne kavuşmuştur 1982 den 1989 a kadar eğitim-öğretim faaliyetlerine “Ömer Bedrettin Uşaklı İlköğretim Okulu “ bünyesinde devam etmiştir 20 / 01 / 1989 tarihinde Bakanlık kararıyla “Ömer Bedrettin Uşaklı İlköğretim Okulundan” ayrılarak Aybey İlk Okulu adı altında tekrar eğitim-öğretim hizmeti vermeye başlamıştır Uşak Valiliğinin 18 / 06 / 1997 tarih ve 08643 sayılı kararıyla ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür Okulumuzda eğitim öğretim faaliyetleri davem etmektedir![]() GENEL BİLGİLER Okulumuz Uşak şehir merkezinde olup 1 hizmet bölgesi,1 hizmet alanı kapsamındadır Zorunlu çalışma kapsamında olmayıp hizmet puanı 10'dur![]() Okulumuz 3 katlı tek binadan oluşmaktadır Okulumuzda 17 derslik, 3 idare odası, 1 rehberlik odası,1 fen ve teknoloji laboratuarı, 1 bilişim teknolojileri laboratuarı, 1 proje odası, 1 öğretmenler odası,2 memur odası, 1 çok amaçlı salon,spor ve malzeme odaları bulunmaktadır![]() 2010-2011 eğitim öğretim yılı itibariyle okulumuzda 3 idareci,43 öğretmen,2 memur ve 2 yardımcı personel vardır Öğrenci sayımız 552 erkek ve 570 kız olmak üzere toplam 1122'dir Okul binamızın yetersiz olmasından dolayı okulumuzda çiftli öğretim yapılmaktadır Bu kapsamda ilköğretim 2 kademe sınıfları sabahçı,ilköğretim 1 kademe sınıfları öğlencidir Aybey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 276 223 39 46 Okulun Faksı: 276 227 29 46 Okulun Adresi: ELMALIDERE MAHALLESİ NURİŞEKER CADDESİ NO:26 Okulun Web Adresi: http://www aybeyilkogretimokulu meb k 12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 406253@meb k12 tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Aybey İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|