|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, kurtuluş, merkez, okulu, uşak |
Kurtuluş İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Uşak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kurtuluş İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez UşakKurtuluş İlköğretim Okulu Hakkında - Kurtuluş İlköğretim Okulu Tanıtım - Kurtuluş İlköğretim Okulu Resimleri - Kurtuluş İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kurtuluş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kurtuluş İlköğretim Okulu Uşak Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kurtuluş İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kurtuluş İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kurtuluş İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kurtuluş İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Kurtuluş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 276 2233954 Okulun Faksı: 276 2276696 Okulun Adresi: KÖME MAH TASLAK SOKAK NO:6Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kurtuluş İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|