|
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, uşak |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Uşak |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez UşakAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul yaptırmak için 01081975 tarihinde Şeker Evleri Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği olarak başlanmıştır Uşak sakinlerinden Zehra ve İsmail OKKAOĞLU 270000TL değerinde arsa bağışında bulunmuşlardır Okul yapımında kullanılan diğer gelirler teberru karşılığında mahalle sakinlerinden toplanmış, devletimizin büyük katkılarıyla okulumuz yapılmıştır Okulumuzu Müteahhit Ahmet DİKMEN yapmış olup, 10 Eylül 1978 tarihinde eğitim-öğretime açılmıştır İlk adı Atatürk İlkokulu olup, daha sonra Barış İlkokulu olarak değiştirilmiştir 1980 yılında Uşak Valisi tarafından Atatürk İlkokulu adı verilmiştir 1997 yılından itibaren 8 yıllık ilköğretim okulu olarak eğitim-öğretime devam etmektedir Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 276 223 39 45 Okulun Faksı: 276 227 92 52 Okulun Adresi: ATATÜRK MAHALLESİ 4 ŞEKER SOKAK NO: 2 Okulun Web Adresi: http://usakataturkmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 391756@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|