Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, gökçe, gönen, ilköğretim, muğla, okulu, ula, zeynep

Gökçe Zeynep Gönen İlköğretim Okulu Bilgileri Ula Muğla

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gökçe Zeynep Gönen İlköğretim Okulu Bilgileri Ula Muğla

Gökçe Zeynep Gönen İlköğretim Okulu Hakkında - Gökçe Zeynep Gönen İlköğretim Okulu Tanıtım - Gökçe Zeynep Gönen İlköğretim Okulu Resimleri - Gökçe Zeynep Gönen İlköğretim Okulu İletişim

Gökçe Zeynep Gönen İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuzun, tüm çalışanlarıyla birlikte Ülkemizin ve ilimizin ihtiyaç duyduğu öncelikle ülkemizi seven, çevresiyle ve kendisi ile barışık, meslek alanında kendini iyi yetiştirmiş, bu okulu mezunu olmakla gurur duyan, çalışkan, ahlaklı, iyi insan, iyi vatandaş, iyi bir meslek elemanı yetiştirip, yörenin ve ülkenin önde gelen örnek okullarından biri olmaktır

İLKELERİMİZ

Bütün öğrencilere ortak bir genel kültür verilir

Öğrencileri kişi ve toplum sorunları tanıtılır ve çözüm yolları aranır

Öğrencilere, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunma bilinci ve yeteneği kazandırılır

Öğrencilerin ilgi, istek, yetenek ve başarı durumlarına göre 8 sınıfta liselere yönelmeleri sağlanır

Öğrencilere çok yönlü düşünme becerisi kazandırılır

Öğrencilerin planlı, metotlu, verimli çalışma yöntem ve teknikleri kazanmaları sağlanır

Öğrencileri zamanı en iyi şekilde kullanma alışkanlığı kazandırılır

Öğrenciler, kendisine, ailesine ve Türk Milletine yabancılaştırılmadan sevgiye, akla, bilim ve tekniğe dayalı bir eğitim verilir

Milli Kültürümüz içinde Milli Ruhumuzu, özümüzü ve benliğimizi koruyarak, yaşayarak geleceğe hazırlamak

Öğrenciler, kişilik sahibi, bilinçli, kendilerine güvenen ve kendi kendine yeterli, kendi kendisi ve başkaları ile yarışan, medeni cesareti olan, vatanını ve milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan kişiler olarak yetiştirilir

Öğrenciler iyi insan, iyi vatandaş olarak hayata hazırlanırlar

Fert ve millet olarak hür ve bağımsız yaşayabilmek için öğrencilerin düzenli, disiplinli ve sistemli şekilde düşünme, sürekli çalışma, yarışma, başarma, mücadele etme duygusu, heyecanı, iradesi ve çabası içinde olmaları sağlanır

Öğrencilerin öncelikle kendilerine, ailelerine ve Yüce Türk Milletine faydalı kişiler olarak yetişmeleri sağlanır

DEĞERLERİMİZ

GÖKÇE ZEYNEP GÖNEN İLKÖĞRETİM OKULU�NUN TEMEL DEĞERLERİ

İnanıyoruz ki

Gökçe Zeynep Gönen İlköğretim Okulunun temel görevi, öğrencileri hayata, ilgi, istek ve yeteneklerine göre bir orta öğretim kurumuna hazırlamaktır

İnanıyoruz ki

Öğrenci merkezli eğitim en etkili eğitim yöntemidir

İnanıyoruz ki

Öğrenmeyi öğrenmek bilgi toplumunda yaşamanın bir gereğidir

İnanıyoruz ki

Toplam Kalite Yönetimi anlayışı ile problemlerin üstesinden gelinir

İnanıyoruz ki

Ben yerine biz anlayışının etkili olması güvenli bir ortamın gereğidir

İnanıyoruz ki

Yönetici, öğretmen, veli, çalışan bütün personel, sivil toplum kuruluşları ve öğrencinin işbirliği ile Gökçe Zeynep Gönen İlköğretim Okulu çevrede örnek olma inancıyla çalışır

İnanıyoruz ki

Öğrencileri birey olarak görmek karşılıklı sevgi, saygının ön şartıdır

İnanıyoruz ki

Gökçe Zeynep Gönen İlköğretim Okulunda herkes , her gün daha iyiye ulaşmak için çalışır

İnanıyoruz ki

Okulun amaçlarının gerçekleşmesinde Okul-Aile işbirliği çok önemlidir

Kazandırdıklarımız

Öğrencilere bilginin yeni bilgi üretmek için bir araç olduğu düşüncesi ve bilgiyi etkili bir şekilde kullanma becerisi kazandırılır

Kazandırdıklarımız

Öğrencilere, topluma kolay ve sağlıklı uyum sağlayabilen, sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmayı destekleyici davranışlar kazandırılır

Kazandırdıklarımız

Öğrencilerin Atatürk İnkılap ve İlkelerine ve Anayasada ifadesi bulunan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumlulukların bilen ve bunları davranış haline getirmiş kişiler olarak yetişmeleri sağlanır

Kazandırdıklarımız

Türkçeyi etkili bir şekilde kullanarak öğrencilere, kendilerini yazılı ve sözlü olarak ifade edebilme yeteneği kazandırılır

Kazandırdıklarımız

Öğrencilere, kullandıkları okul binası, ders araç gereçlerinin Türk Milletinin malı olduğu ve sonraki öğrencilerin de bunlardan yararlanacağı bu nedenle gerekli itinanın gösterilmesi gerektiği fikri kazandırılır

Kazandırdıklarımız

Öğrencilere çok yönlü düşünme becerileri kazandırılır

Gökçe Zeynep Gönen İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ula
Okulun Telefonu: 252-2454002
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Gökçe Köyü
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi: gokcezeynepgonen@hotmailcom
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Gökçe Zeynep Gönen İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com