|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çetinkaya, güngör, ilköğretim, muğla, okulu, turgut, yatağan, şehit |
![]() |
Turgut Şehit Güngör Çetinkaya İlköğretim Okulu Bilgileri Yatağan Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Turgut Şehit Güngör Çetinkaya İlköğretim Okulu Bilgileri Yatağan MuğlaTurgut Şehit Güngör Çetinkaya İlköğretim Okulu Hakkında - Turgut Şehit Güngör Çetinkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Turgut Şehit Güngör Çetinkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Turgut Şehit Güngör Çetinkaya İlköğretim Okulu İletişim ![]() Turgut Şehit Güngör Çetinkaya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Turgut Şehit Güngör Çetinkaya İlköğretim Okulu Muğla Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Turgut Şehit Güngör Çetinkaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Yatağan Okulun Telefonu: 252 573 40 16 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Turgut Beldesi Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 909478@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Servet SOY Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklık 36 Km ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Turgut Şehit Güngör Çetinkaya İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|