|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, cumhuriyet, ilköğretim, manisa, okulu, selendi |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Selendi Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Selendi ManisaCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 2002 yılında eğitim öğretime açılmıştır Binası 11 derslikli tip projeli bir binadır Okulumuzun içindeki depo amacıyla yapılan bölümler sınıf haline getirilip derslik sayısı14’ e çıkarılmıştır ![]() AMAÇLARI : İlköğretim çağındaki kız ve erkek çocukların eğitim ve öğretimini sağlamak üzere çalışan ve öğrenim süresi 8 yıl olan ilköğretim okuludur ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Selendi Okulun Telefonu: 236 788 21 62 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Karşıova Mah Okulun Web Adresi: http://selendicumhuriyetio meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 894587@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|