|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alaşehir, bilgileri, cennet, ilköğretim, karabulut, manisa, okulu, ramazan, soğanlı |
Soğanlı Ramazan Cennet Karabulut İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soğanlı Ramazan Cennet Karabulut İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaSoğanlı Ramazan Cennet Karabulut İlköğretim Okulu Hakkında - Soğanlı Ramazan Cennet Karabulut İlköğretim Okulu Tanıtım - Soğanlı Ramazan Cennet Karabulut İlköğretim Okulu Resimleri - Soğanlı Ramazan Cennet Karabulut İlköğretim Okulu İletişim ![]() Soğanlı Ramazan Cennet Karabulut İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1968 yılında eğitim öğretime başlayan okulumuz 2007 yılında yeni binasına taşınmıştır Ramazan ve Cennet Karabulut isimli hayırsever vatandaşlarımız tarafından yaptırılan yeni binada 4 derslik ve 1 müdür odası bulunmaktadır Yeni binaya geçildikten sonra okulun ismi Ramazan ve Cennet Karabulut İlköğretim Okulu olarak değişmiştir![]() Soğanlı Ramazan Cennet Karabulut İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: 236 667 11 50 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Soğanlı Köyü Okulun Web Adresi: http://alasehirsoganli meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 437090@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Soğanlı Ramazan Cennet Karabulut İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|