|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akbıyıkoğlu, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, rüştü, salihli |
Rüştü Akbıyıkoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Rüştü Akbıyıkoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli ManisaRüştü Akbıyıkoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Rüştü Akbıyıkoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Rüştü Akbıyıkoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Rüştü Akbıyıkoğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Rüştü Akbıyıkoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 2001 yılında Rüştü AKBIYIKOĞLU adında emekli avukat tarafından yapılan bir miktar bağışla yapımına başlanılmış olup valilik tarafından yapımı tamamlanmıştır 2001 - 2002 yılında eğitim - öğretime başlamıştır Fiziksel Özellikleri: Okulumuz Zemin kat, 1 kat ve 2 kat olmak üzere 3 kattan oluşmaktadır![]() Zemin Kat: Müdür Odası, Müdür Yardımcısı odası, Memur Odası, Anasınıfı, 3 derslik ve bay-bayan öğretmen WC' lerinden oluşmaktadır ![]() 1 Kat: Öğretmenler odası, Bilişim Teknolojileri Sınıfı, 5 derslik ve öğrenci WC' lerinden oluşmaktadır![]() 2 Kat: Rehberlik Odası, Türkçe dersliği, Matematik dersliği, Sosyal Bilgiler dersliği, İngilizce dersliği, Fen ve Teknoloji dersliği, Görsel Sanatlar dersliği ve öğrenci WC' lerinden oluşmaktadır![]() Rüştü Akbıyıkoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli Okulun Telefonu: (236) 716 10 99 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yörük Mahallesi Atatürk Caddesi 436 SokakOkulun Web Adresi: www rustuakbiyikoglu meb k12 t rOkulun E-Posta Adresi: 877022@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Rüştü Akbıyıkoğlu İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|