|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, halil, ilköğretim, manisa, merkez, okulu, yurtseven |
![]() |
Halil Yurtseven İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Halil Yurtseven İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaHalil Yurtseven İlköğretim Okulu Hakkında - Halil Yurtseven İlköğretim Okulu Tanıtım - Halil Yurtseven İlköğretim Okulu Resimleri - Halil Yurtseven İlköğretim Okulu İletişim ![]() Halil Yurtseven İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1968 yılında Dr ![]() ![]() ![]() ![]() Valilikçe yeni okul binasının , eski binanın yanına yapılması kararlaştırılmıştır ![]() ![]() Okulun resmi açılışı Ocak 2000 tarihinde 9 ![]() ![]() Okulumuz ilk olarak 1999-2000 yılında eğitim ve öğretime açılmıştır, 660 öğrenci ve 32 personel ile halen burada eğitim ve öğretime devam etmektedir ![]() Okulumuz bünyesinde 22 derslik , 1 müdür Odası, 2 müdür yardımcısı odası, 2 ana sınıfı,laboratuar, kütüphane, rehberlik odası,arşiv, spor odası, kantin, çok amaçlı salon Öğretmen odası ve 5 tuvalet mevcuttur ![]() Halil Yurtseven İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 236 231 11 30 Okulun Faksı: 236 231 42 20 Okulun Adresi: AYNI ALİ MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 813687@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Halil Yurtseven İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|