|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, halil, ilköğretim, manisa, merkez, okulu, yurtseven |
Halil Yurtseven İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Halil Yurtseven İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaHalil Yurtseven İlköğretim Okulu Hakkında - Halil Yurtseven İlköğretim Okulu Tanıtım - Halil Yurtseven İlköğretim Okulu Resimleri - Halil Yurtseven İlköğretim Okulu İletişim ![]() Halil Yurtseven İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1968 yılında Dr Lütfü Kırdar adıyla eğitim ve öğretime başlamıştır Bina eğitim öğretime cevap veremez hale gelince çeşitli alternatifler düşünülmüştür Bu arada Manisa'nın saygın esnaflarından , eski milletvekili, eğitim gönüllüsü sayın Halil YURTSEVEN okul yaptırma isteğini valiliğe bildirmiştir Valilikçe yeni okul binasının , eski binanın yanına yapılması kararlaştırılmıştır 1997 yılında yapımına başlanan okul binası , Sayın Halil YURTSEVEN ‘in çabalarıyla kısa sürede bitirilip; 1999-2000 öğretim yılında eğitim ve öğretime açılmıştır Okulun resmi açılışı Ocak 2000 tarihinde 9 Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel tarafından yapılmıştır![]() Okulumuz ilk olarak 1999-2000 yılında eğitim ve öğretime açılmıştır, 660 öğrenci ve 32 personel ile halen burada eğitim ve öğretime devam etmektedir ![]() Okulumuz bünyesinde 22 derslik , 1 müdür Odası, 2 müdür yardımcısı odası, 2 ana sınıfı,laboratuar, kütüphane, rehberlik odası,arşiv, spor odası, kantin, çok amaçlı salon Öğretmen odası ve 5 tuvalet mevcuttur ![]() Halil Yurtseven İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 236 231 11 30 Okulun Faksı: 236 231 42 20 Okulun Adresi: AYNI ALİ MAH 3302 SOK NO:25 45020Okulun Web Adresi: http://www halilyurtseven k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 813687@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Halil Yurtseven İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|