|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alaşehir, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, subaşı |
![]() |
Subaşı İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Subaşı İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaSubaşı İlköğretim Okulu Hakkında - Subaşı İlköğretim Okulu Tanıtım - Subaşı İlköğretim Okulu Resimleri - Subaşı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Subaşı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Manisa ili Alaşehir ilçesi Subaşı Köyü sınırları içerisinde bulunan Okulumuz, ilçe merkezine 13 km uzaklıkta olup, Yeşilyurt Kasabası, Delemenler Köyü, Bağlıca Köyü, Üzümlü, Sobran ve Hacıaliler Köyü ile komşudur ![]() Okulumuzda 2 kadrolu sınıf öğretmeni ve 1 sözleşmeli Okul Öncesi Öğretmeni görev yapmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Subaşı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: 236 675 81 37 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Subaşı Köyü Okulun Web Adresi: http://subasikoyu ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 437089@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Subaşı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|