|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| beşeylül, bilgileri, gördes, ilköğretim, manisa, okulu |
Beşeylül İlköğretim Okulu Bilgileri Gördes Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beşeylül İlköğretim Okulu Bilgileri Gördes ManisaBeşeylül İlköğretim Okulu Hakkında - Beşeylül İlköğretim Okulu Tanıtım - Beşeylül İlköğretim Okulu Resimleri - Beşeylül İlköğretim Okulu İletişim ![]() Beşeylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, 1958 yılında Eski Gördes’teki tek ilkokul olan Merkez İlkokulu’nun devamı olarak yapılmıştır Adını Gördes’in kurtuluşundan alan okulumuz ilçemizin en köklü okuludur![]() Okulumuzun verdiği mezunların diploma numarası, Merkez İlkokulu’nun diploma defterinin devamı olarak 1029 numaradan başlamıştır ![]() Eski Gördes’teki Merkez İlkokulu’nda okuyan tüm mezunların kayıtları okulumuzda bulunmaktadır ![]() Okulumuz iki binadan oluşmaktadır Ana binamızda 5 derslik,1 öğretmenler odası, 2 idare odası, 1 bilişim teknolojileri sınıfı; ek binamızda 5 derslik, 1 anasınıfı, 1 fen laboratuarı,1 çok amaçlı toplantı salonumuz bulunmaktadır![]() Okulumuzda 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 6 sınıf öğretmeni,5 branş öğretmeni, 1 anasınıfı öğretmeni ve 1 hizmetli olup toplam 16 personelimiz bulunmaktadır ![]() Okulumuz kaloriferli olup 289 öğrenci eğitim- öğretim görmektedir ![]() Beşeylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Gördes Okulun Telefonu: (236) 547 10 47 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Uzunçam Mah Cumhuriyet Cad No: 49Okulun Web Adresi: http://gordesbeseylul meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 392487@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Beşeylül İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|