|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, manisa, mustafa, okulu, salihli, sart |
Sart Mustafa İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sart Mustafa İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli ManisaSart Mustafa İlköğretim Okulu Hakkında - Sart Mustafa İlköğretim Okulu Tanıtım - Sart Mustafa İlköğretim Okulu Resimleri - Sart Mustafa İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sart Mustafa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Sartmustafa Köyü İlkokulu 1948 Yılında Eğitim-Öğretime başlamıştır Sartmustafa İlkokulu 1998-1999 Eğitim-Öğretim Yılında Sartmustafa İlköğretim Okuluna dönüşmüştür Halen Sartmustafa İlköğretim Okulu olarak Eğitim-Öğretime devam etmektedir Okula, bu köyde daha önceleri yaşamış olan 2 kardeşten biri olan Mustafa’nın ismi ve Sardes’in kısaltılmışı olarak da Sart ismi verilmiş Bu iki isim birleştirilerek Sartmustafa İlköğretim Okulu denilmiştir 2001 yılından itibaren Sart Mustafa İlköğretim Okulu yeni binasında hizmete devam etmektedir![]() Sart Mustafa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli Okulun Telefonu: 236 7242221 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Atatürk Mahallesi Sart Kasabası Okulun Web Adresi: http://sartmustafa meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sart Mustafa İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|