Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahmetli, bilgileri, ilköğretim, kargın, manisa, okulu

Kargın İlköğretim Okulu Bilgileri Ahmetli Manisa

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kargın İlköğretim Okulu Bilgileri Ahmetli Manisa

Kargın İlköğretim Okulu Hakkında - Kargın İlköğretim Okulu Tanıtım - Kargın İlköğretim Okulu Resimleri - Kargın İlköğretim Okulu İletişim

Kargın İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Örgün öğretim ilk defa 1935-1936 yılında başlamıştır 1978 yılında yeni okul binası yapılınca eski bina lojman olarak kullanılmaya başlanmıştır

2006 yılında lojman olarak kullanılan eski bina küçük onarımı yapılarak anasınıfı olarak kullanılmaya başlanmıştır

2010-2011 eğitim öğretim yılında anasınıfı olarak kullanılan eski bina tamamen tadilat yapılarak iki derslikli müstakil anasınıfı olarak kullanılmaya başlanmıştır

1978 de kullanılmaya başlanan eski bina da yeni okul yapımından sonra tadilatı yapılarak yemekhane ve derslik olarak kullanılmaya başlanmıştırKöylünün okul ile kendi çocuklarının eğitimi ilgileri zayıftır Topraklarının geniş olması pamukçuluğun , üzümün, biberin son yıllarda iyi gelir getirmesi okumaya ve çocukların okumaya, dolayısıyla okula olan ilgilerinin az olmasının en büyük sebebidir Eski mezunlardan; 1 avukat, 1 pilot albay çıkmıştır

1970’li yıllarda 3 tane öğretmen, 4 lise mezunu bulunmaktadır 1985 yılından sonra okulumuzdan mezun olan 5 kişi yüksek öğrenime devam etmektedir Halen lise dengi okullara devam eden öğrencilerde vardır Son yıllarda okula ilgi nispeten artma eğilimindedir Bazı aileler okulla, çocuklarıyla ve öğretmenlerle ilgilidirler

Fiziki Durum

Okulu oluşturan bloklar betonarme olup Eski bina tek katlı olarak restore edilmiş olup , İki katlı yeni bina inşa edilmiş ve eski okul lojmanı da anasınıflarına dönüştürülmüştürOkulu çevreleyen bahçe duvarı inşaatı tamamlanmış olup bahçe alanı da düzenlenmiştir

13 Derslik,1 Fen Labaratuvarı,2 Anasınıfı, oyun sahaları bulunan Kargın İlköğretim Okulu yeni binası 2010 Yılında hizmete açılmıştır

2010-2011 Öğretim yılı itibariyle Okulumuzda 16 öğretmen görev yapmakta olup, İlçemiz Canbazlı ve Mandallı,Kestelli ve Derici Köylerinden taşınan öğrenciler de dahil olmak üzere 260 öğrenci eğitime devam etmektedir

Kargın İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ahmetli
Okulun Telefonu: 263 7728078
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Kargın Köyü
Okulun Web Adresi: http://karginiomebk12tr
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Kargın İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com