|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| alaşehir, belenyaka, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu |
Belenyaka İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Belenyaka İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaBelenyaka İlköğretim Okulu Hakkında - Belenyaka İlköğretim Okulu Tanıtım - Belenyaka İlköğretim Okulu Resimleri - Belenyaka İlköğretim Okulu İletişim ![]() Belenyaka İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Belenyaka İlköğretim Okulu 1967 yılında hizmete girmiştir Okulumuz köyün doğusunda yer almakta olup köyün Armutdere mevkiinde bulunmaktadır Okulumuz bahçesi 4 950 metrekare bir alana sahip olmakla birlikte okul bahçesinde 3 bina bulunmaktadır Bu binalar lojman,kömürlük ve okul binası( 2 sınıf ve 1 idareci odası ) bulunmaktadır![]() 2009-2010 Eğitim ve Öğretim yılında okulumuzda Anasınıfı açılmıştır Okulumuzda 1-2-3 Sınıf bir arada Birleştirilmiş Sınıf eğitim yapılmakta olup okul kadromuzun 2 öğretmenle eğitim verilmektedir Okulumuzda 1 sınıf 8 , 2 sınıf 3 , 3 sınıf 7 , Anasınıfı 13 öğrenci bulunmaktadır![]() Belenyaka İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Belenyaka Köyü Okulun Web Adresi: http://alasehirbelenyaka meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 436919@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Belenyaka İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|