|
|
Konu Araçları |
akhisar, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, süleymanlı |
Süleymanlı İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar Manisa |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Süleymanlı İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar ManisaSüleymanlı İlköğretim Okulu Hakkında - Süleymanlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Süleymanlı İlköğretim Okulu Resimleri - Süleymanlı İlköğretim Okulu İletişim Süleymanlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk defa 1920’li yıllarda, üç sınıflı olarak şu anda kahve olan yerde eğitim-öğretime başladı Okul daha sonra Yeni Caminin bulunduğu yere taşınmış ve orada birkaç yıl eğitim-öğretime devam etmiştir Okulumuz 1934 yılında, şimdiki binamızın bulunduğu yerde beş sınıflı, bodrumlu ve tek katlı olarak, “Süleymanlı Köyü İlkokulu” olarak hizmet vermeye başlamıştır Okulumuz 1968 yılında, “Süleymanlı Sakarya İlkokulu” adıyla eğitim-öğretime devam etmiştir 1968 yılına kadar tek okulda sürdürülen eğitim-öğretim, yeni okulun yapılması ile o tarihten itibaren iki okulla devam etmiştir Bu nedenle okulumuza “Sakarya İlkokulu” diğerine de “Dumlupınar İlkokulu” ismi verilmiştir Okulumuz 1975-1976 eğitim-öğretim yılında, “Süleymanlı Ortaokulu” olarak hizmete açılmıştır 1978 yılında, tamiratla iki katlı bina inşa edilmiş olarak “Sakarya İlkokulu” ve “Süleymanlı Ortaokulu” olarak birlikte hizmet vermeye başlamıştır 1990 yılında, okulumuz ilköğretime geçmiştir 15/10/1990 tarihinde “Süleymanlı Ortaokulu” ile “Süleymanlı Sakarya İlkokulu” birleştirilerek, “SÜLEYMANLI İLKÖĞRETİM OKULU” adını almıştır 1993 yılında, okulumuza, iki katlı, dört derslikli, işlik binası eklenmiştir Okulumuz halen “SÜLEYMANLI İLKÖĞRETİM OKULU” olarak eğitim-öğretime devam etmektedir Süleymanlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Akhisar Okulun Telefonu: 236 431 20 40 Okulun Faksı: 236 431 26 11 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://suleymanlimebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Süleymanlı İlköğretim Okulu Süleymanlı Kasabası Akhisar-Soma Yolu Üzeri Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Süleymanlı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|